Donders Stevig Sinterklaasintocht in Silvolde

lowerimg1

Op zondag 18 november (de dag na de grote intocht in Zaanstad) is het weer zover. Dan zal Sinterklaas rond de klok van 14:00u welkom worden geheten op het marktplein in Silvolde. Net als vorig jaar zal Sinterklaas, na de welkomstceremonie op de Markt, samen met alle kinderen naar het Willem Tell gebouw zal gaan, alwaar het inmiddels alom bekende ‘Donders Stevige Sinterklaasfeest’ wordt gehouden.

Ondanks de regen kijkt de organisatie vol trots terug naar vorig jaar. Dat jaar was de burgemeester in Silvolde aanwezig om Sinterklaas officieel in de gemeente Oude IJsselstreek welkom te heten. De burgemeester heeft echter al laten weten dit jaar een andere kern te bezoeken, maar dat zal het feest niet minder maken. Rob Donderwinkel en Camiel Steverink van het duo Donders Stevig zullen als vanouds weer aanwezig zijn om Sinterklaas te trakteren op een super welkomsfeest in Silvolde.

Met grote ogen keek de Silvoldse kroost vorig jaar naar de optredens en de komst van Sinterklaas. Misschien was dat laatste nog wel het engste: Sinterklaas zo dichtbij dat je er zelfs mee op de foto mocht. Ook dit jaar zullen alle bekende ingrediënten er weer zijn: een stoere band speciaal voor de gelegenheid samengesteld, een groots pietenorkest ‘Sinterbrass’, het duo Donders Stevig (ofwel Rob Donderwinkel en Camiel Steverink), een heleboel Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Alles is dus weer aanwezig om er ook dit jaar weer een Donders Stevig Sinterklaasfeest van te maken.

Uiteraard is er na afloop ook nog de mogelijkheid voor een praatje met de pieten of een selfie met Sinterklaas, maar dat spreekt voor zich. De organisatie hoopt op een ouderwets feest voor iedereen, zoals die er jaren is en nog jaren zal blijven in Silvolde.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com