Digitaal Dorpsplein Silvolde in Wonion Magazine

Wilt u ook weten wat er in uw dorp gebeurt? Maar is er niemand meer op het dorpsplein te vinden die u het laatste nieuws uit uw dorp kan vertellen? Inwoners en organisaties in Silvolde herkennen deze ontwikkeling en zetten daarom samen een digitaal dorpsplein op. Een digitale ontmoetingsplek waar u alle informatie over Silvolde kunt vinden.

Stelt u zich eens voor dat u vanaf uw computer thuis digitaal door Silvolde wandelt. Dat kan want Silvolde is ‘online’! Samen met enthousiaste Silvoldenaren, gemeente Oude IJsselstreek en Wonion heeft belangenvereniging Silvolds Belang de eerste stappen gezet voor de opzet van het digitale dorpsplein. www.silvoldeonline.nl

Wat is een digitaal dorpsplein?
Voorzitter van Silvolds Belang Egbert Hermsen vertelt enthousiast: “Het digitale dorpsplein is een ontmoetingsplek voor jong en oud. een plek waar iedereen terecht kan met verhalen, foto’s en berichten. een plek ook waar vraag en aanbod elkaar kunnen ontmoeten. een plek waar u niet alleen nieuws en wetenswaardigheden vindt over Silvolde, maar ook de programma’s van verenigingen en een agenda van bijzondere evenementen. Een plek waar u straks in verbinding staat met alle Silvoldse clubs, verenigingen, stichtingen en organisaties. Silvoldeonline.nl is een website van ons dorp, door ons dorp.”

Wordt ook actief op het digitale dorpsplein
Wilt u weten welke uitgaansgelegenheden er zijn in Silvolde, of welke verenigingen en bedrijven er zijn zonder daarvoor de lokale media door te spitten? Of wilt u informatie met uw plaatsgenoten delen? Word dan actief op het digitale dorpsplein en kom in contact met uw buurtbewoners! Wij werken aan verbinding, doet u mee?

Benieuwd? Neems eens een kijkje!
Benieuwd naar de eerste opzet van het digitale dorpsplein van Silvolde? Neem eens een kijkje op www.silvoldeonline.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Toos Sprenkelder, secretariaat Silvolds Belang op telefoonnummer (0315) 32 39 48.

Bron: Wonion Magazine december 2010
            rubriek Webwaardigheden. Pagina 7


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com