Contributie 2014

lowerimg1

De belangenvereniging Silvolds Belang heeft voor het komende jaar weer veel werk voor de boeg.  De leefbaarheid in ons dorp blijft volop aandacht vragen. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig. Daarom krijgt u weer ons beleefd verzoek de jaarlijkse contributie te betalen.
Silvolds Belang is een actieve belangenvereniging en geen politieke partij die dankzij de vrijwillige inzet van bestuursleden en commissieleden grote aandacht heeft voor de volgende zaken:

– Behoud en vernieuwing van zwembad De Paasberg. Het afgelopen jaar heeft Silvolds Belang hierbij al een belangrijk, zij het voorlopig, succes geboekt in samenwerking met Terborgs Belang en de dorpsverenigingen van Etten en Gaanderen.  Maar dat nieuwe, compacte overdekte bad moet er nu wel komen en het openluchtbad  moet ook open blijven.

– Ondersteuning van de acties van  stichting Achterhoek voor de aanleg van de
stroomleiding 380 KV Ondergronds van Doetinchem naar Wesel.

– Vernieuwing van ons dorpscentrum.  Na jaren van studie, overleg met de gemeente en het raadpegen van de bevolking, wordt 2014 een belangrijk jaar. Het ziet er naar uit dat er daadwerkelijk een begin zal worden gemaakt met het realiseren van onze mooie plannen.

 

Silvolds Belang komt op voor al die voorzieningen die van groot belang zijn voor de leefbaarheid van Silvolde. Daarom is het noodzakelijk dat Silvolds Belang zich gesteund weet door een grote achterban. Het zou ook helpen als u nog vrienden  en kennissen  aanspoort  om ook lid van Silvolds Belang te worden.

Silvolds Belang is en blijft  actief op tal van fronten, maar dat kan alleen met uw steun.

Wie mee wil doen, kan zich opgeven bij de secretaris T. Sprenkelder telef. 323948

En bedenkt u daarbij:

“SILVOLDS BELANG IS OOK UW BELANG.”

 

U kunt de contributie van Silvolds Belang voor het jaar 2014 betalen d.m.v. storting op rekeningnummer t.n.v. penningmeester Silvolds Belang NL77 RABO 0359 1628 00.

De contributie bedraagt:

                    €   5,00 voor particulieren en verenigingen

                    €  25,00 voor bedrijven

 

Elk ander bedrag is natuurlijk ook van harte welkom.

Bij voorbaat onze hartelijke dank,

T.Sprenkelder-Wissink, Penningmeester Silvolds Belang


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com