Buuv online

lowerimg1

BUUV Oude IJsselstreek is medio November gestart

Na een gedegen voorbereiding zijn we gestart op 15 november met BUUV  Oude IJsselstreek ondertussen hebben we reeds enkele matches gemaakt. BUUV brengt (buurt)bewoners bij elkaar die iets met en voor elkaar willen doen. Dit kan van alles zijn: koken, gezelschap, het uitlaten van de hond, een lift naar de dokter, een klusje in huis of hulp in de tuin. Elkaar met raad en daad bijstaan, af en toe een handje helpen. Gewoon wanneer het uitkomt.

Hoe werkt BUUV
Er is een BUUV-team dat bestaat uit enthousiaste mensen die je graag helpen. Samen brengen zij vraag en aanbod bij elkaar. Ze zijn actief in de wijk te vinden en kunnen je helpen met het plaatsen van jouw vraag of aanbod. Iedereen die zich bij BUUV heeft aangemeld kan daar op reageren. Een echte BUUV vraagt geen geld. Alleen materiaal of brandstof kost iets. Logisch!

BUUV werkt! Dat is al gebleken in o.a. Haarlem en Zaandam. BUUV is begonnen als bureninitiatief en werkt samen met vele partijen. Denk daarbij aan wijkverpleging, huisartsen, bewonersverenigingen, wijkraden, gemeente, woningbouwvereniging, de lokale middenstand en ga zo maar door.

Wil je meer weten, hulp vragen of je hulp aanbieden? Bel: 0315-292 333. Kijk op de website www.oudeijstreek.buuv.nu of stuur een e-mail naar: info@oudeijsselstreek.buuv.nu

Folders liggen op verschillende openbare plekken in de dorpen in Oude IJsselstreek. Samenwerking is van het grootste belang voor BUUV. BUUV betekent goede buur. BUUV is er voor iedereen die tijd wil steken in de medemens.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Diensten, Gemeente, Gemeente nieuws, nieuws, Organisaties, zorg-welzijn. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com