Blokfluitlessen gaan weer van start

lowerimg1

SILVOLDE- Harmonie St. Radboud start weer met een nieuwe blokfluit- en slagwerkopleiding. De blokfluitlessen worden gratis aangeboden, aansluitend kan worden overgestapt op een instrument. Ook kan er worden gestart met slagwerklessen, deze lessen zijn de eerste drie maanden gratis.

Al jaren volgen jonge beginnende muzikanten een blokfluitopleiding bij de harmonie en met succes. Want zodra de blokfluiters hun certificaat hebben gehaald vervolgen ze de muziekopleiding op een instrument, dat geschikt is voor het spelen in het plaatselijke harmonieorkest. Harmonie St. Radboud is een levende vereniging met ongeveer 80 leden. Het harmonieorkest heeft vele jongere muzikanten en er heerst een gezellige sfeer binnen de vereniging. Wilt u of uw zoon/dochter ook bij de harmonie spelen? Die mogelijkheid is er altijd!

De gratis blokfluitopleiding voor leerlingen vanaf ongeveer 8 jaar zal binnenkort van start gaan. Wil uw kind ook graag muziek leren maken? Aanmelden is nog mogelijk! Na de blokfluitopleiding zal de opleiding overgaan in lessen op een instrument om uiteindelijk in het orkest te deelnemen. Ook is er de mogelijkheid om lessen te volgen voor het slagwerk bij onze drumband onder leiding van Ruben Berendsen. Deze lessen zijn de eerste drie maanden gratis.

Natuurlijk kunnen ook volwassenen een muziekopleiding volgen. Dit is mogelijk op verschillende instrumenten. Daarnaast is er ook nog plek in het orkest voor gevorderde muzikanten. Wilt u na jaren niet musiceren de draad weer op pakken? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Kortom, mogelijkheden te over bij Harmonie St. Radboud.

Wilt u meer informatie over de verschillende vormen van de lessen of wilt u een blokfluit- of slagwerkles bijwonen? Neem dan contact op met jeugdcoördinator Jolène Steverink, telefoon 06-45734692. Of bezoekt u eens een repetitie van het harmonieorkest op dinsdagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur, of van de drumband op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Ons Pakhuus, Molenberg 2 in Silvolde.
Kijk voor meer informatie op www.radboudsilvolde.nl.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com