Blijspel ‘Een Opa um in te liesten’ in “Ons Pakhuus”

Toneelgroep Heelweg, al jaren een vast onderdeel in het programma van “Ons Pakhuus”, komt wederom met een zeer vermakelijk stuk met als titel “Een opa um in te liesten”. U kent allen wel het TV spel met Hendrik Groen. Zo’n soort opvoering is ook dit zeer vermakelijke, uit drie bedrijven bestaande blijspel. Bernd Gombold is de schrijver dezes en het wordt geregisseerd door Wilma Tankink. Het verhaal gaat over Jan Stokvis die nu al weer twaalf jaar in het bejaardenhuis ‘de Zonnestraal’ woont. Hij heeft, na het overlijden van zijn vrouw Marie, een poosje bij Hein en Bea in gewoond, maar door de botsende karakters ging dat absoluut niet goed. In het bejaardenhuis heeft Jan het ook niet erg naar zijn zin, en dat komt vooral doordat het beleid van het hoofd van het tehuis hem totaal niet bevalt.

En dan wil medebewoonster Tine ook nog dat Jan lid wordt van het bejaardenkoor, maar daar heeft Jan helemaal geen zin in. Gelukkig heeft hij veel steun van zijn kleindochter Sjoukje en van zijn vriend en medebewoner Job.

Op zaterdag 6 april 2019 kunt u genieten van dit spektakel in de “Eko Theaterzaal” van “Ons Pakhuus” aan de Molenberg 2 te Silvolde. Aanvang 20.00u. Zaal open 19.15u. Entree € 7,50. U kunt reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl en ontvangt hiervan een bevestiging. Ook kunt u telefonisch via 06 36172919 reserveren.


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com