Blaaskapel “de Optimisten” in “Ons Pakhuus”

Na het grote succes  van vorig jaar zal blaaskapel “de Optimisten” uit Breedenbroek wederom een concert verzorgen in “Ons Pakhuus” te Silvolde. De muziek welke gespeeld zal worden bestaat uit walsen en polka´s van bekende componisten als Antonin Zvacek, Ladislav Kubes en vele anderen. “De Optimisten” oogsten veel succes met het spelen van deze originele Tsjechische blaasmuziek bij alle concerten welke door deze blaaskapel worden verzorgd. Kwaliteit staat bij deze muzikanten hoog in het vaandel. Uiteraard zullen ook de zangnummers niet ontbreken. De kapel beschikt over uitstekende solisten die bij elk optreden het beste van zich laten horen en de bezoekers laten genieten van hun spectaculaire muzikale capriolen. De leiding van de kapel is in handen van Freddy Huls.
Dit optreden van blaaskapel “de Optimisten” staat daarom garant voor enkele uren heerlijke blaasmuziek van de bovenste plank in de “Eko Theaterzaal”.
Het concert zal plaatsvinden op zondag 22 oktober 2017 in “Ons Pakhuus” aan de Molenberg 2 te Silvolde, aanvang 14.00u. Zaal open 13.15u.
De entreeprijs bedraagt € 7,50.
Kaarten zijn te reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl. Deze kunnen dan de 22e oktober vanaf 13.15u worden afgehaald of in overleg. Bij afhalen op de 22e oktober dient het verschuldigde bedrag uiterlijk 18 oktober 2017 te zijn bijgeschreven op rekening
NL86 RBRB 0850159156 t.n.v. Stichting “Ons Pakhuus”. U krijgt via de mail een bevestiging van de reservering. Mocht de betaling op voornoemde datum niet zijn ontvangen, dan zullen de kaarten in roulatie worden gebracht. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan de kassa nog kaarten te kopen. Maar ….vol=vol!!!!
Zie ook www.onspakhuussilvolde.nl  en www.sint-antonius.nl/optimisten


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondag 17 juni tijdens Zommermarkt naar Silvolde voor een workshop in de Protestantse Kerk te Silvolde.

Sanne Mus op de Zillewoldse Zommermarkt Sanne Mus, bekend van het programma 'Hip voor Nop', komt naar de ...

Lees meer...

Kom meepraten over de toekomst van Silvolde!

Over ruim twee jaar komt er een nieuwe omgevingswet aan. Dit houdt in dat de gemeente allerlei ...

Lees meer...

LEERLINGENCONCERT VAN HARMONIE ST. RADBOUD IN TEKEN VAN DISNEY

SILVOLDE – Op zondagochtend 3 juni zullen de leerlingen van Harmonie St. Radboud de muzikale vorderingen laten ...

Lees meer...

DAMESKLEDINGBEURS !

Er zijn nog enkele nummers beschikbaar voor onze beurs van aankomende vrijdag 25 Mei van 19.00 uur ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22 Silvolds Belang

Beste Silvoldenaren, In deze, de laatste Nieuwsbrief van Silvolds Belang in 2017, een kort overzicht van activiteiten in ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com