Bericht van Piet, onze gebiedsmakelaar

lowerimg1

Op het gemeentehuis spreek ik altijd over mijn wijken, mijn dorpen. Evenzogoed spreken de collega’s ook zo: “van welke gebiedsmakelaar is Silvolde?” Het voelt inmiddels vertrouwd en dat is het ook.
Onderaan mijn stukje staat altijd welke plaatsen van mij zijn.

Maar ja, niets zo veranderlijk als een gemeentelijke organisatie, niets zo veranderlijk als een mens. En tegenwoordig ook: niets zo veranderlijk als deze tijd. Een aantal zaken hebben er onlangs toe geleid dat onze wijkindeling en teamsamenstelling veranderd zijn.
Sinds 1 februari heeft de gebiedsmakelaar van Terborg, Els Duijnstee, een andere rol gekregen binnen de gemeentelijke organisatie en is nu daarmee gebiedsmakelaar-af. Terborg is nu aan mij toebedeeld.
Zelf ben ik, in aanloop naar mijn pensionering, 2 dagen korter gaan werken. Daarom zijn Ulft Noord en Varsselder naar mijn collega Jan Maalderink gegaan. Daar heb ik dan Bontebrug weer voor teruggekregen.
Collega Inge Waarlo is ook korter gaan werken, maar zal de gebiedsmakelaar van Varsseveld en omstreken blijven.
Na september zit mijn werk bij de gemeente erop. Hoe het team en de wijkindeling er dan uitzien is voorlopig nog koffiedikkijkerei. En daar doen wij niet aan. Voorlopig maar weer gewoon aan de slag. Wat het na september blijft even afwachten.

Piet Kleingeld
gebiedsmakelaar Bontebrug, Etten, Silvolde en Terborg
p.kleingeld@oude-ijsselstreek.nl
0315 292 432


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Gemeente nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com