“Bende van Beuving” Komt weer naar “Ons Pakhuus” met de theatershow ‘Skoren!’

Ernest Beuving met zijn fantastische band komt graag naar Silvolde om in “Ons Pakhuus” weer een geweldige theatershow te brengen. Vorig jaar heeft deze formatie opgetreden voor een uitverkocht “Ons Pakhuus”. Vele bezoekers hebben toen al aangegeven er dit jaar weer bij te willen zijn. Naast de “Bende van Beuving” zal het mannenkoor “Shansons” o.l.v. Harry Thissen optreden. “Shansons” is een homokoor dat bestaat uit groep enthousiaste mannen uit de Achterhoek, Liemers en omstreken. Het koor is opgericht in 1999 en sinds 2005 is de muzikale leiding in handen van dirigent Harry Thissen. Het koor heeft een zeer gevarieerd repertoire en hun optreden is een lust voor oog en oor. Men heeft o.a. opgetreden op de Zwarte Cross en in de trein richting de Roze Kermis in Tilburg, hebben de zangers de reizigers kostelijk vermaakt. Ernest nodigt altijd een koor uit om de stemming een extra impuls te geven. Ernest Beuving heeft zelf heel veel stemmen in huis, met daarbij hele sterke teksten. Onder de titel ‘Skoren!’ zal deze zeer getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper, een voortreffelijke imitator en gangmaker, maar ook zijn vindingrijkheid, het publiek brengen van het lachen naar het brullen. Jezelf leren zien als scorende winnaar, ook als de werkelijkheid niet meewerkt, daar gaat het om in ‘Skoren!’.
Op zaterdag 8 december 2018 kunt u in de “Eko Theaterzaal” van “Ons Pakhuus”, Molenberg 2 te Silvolde, genieten van de “Bende van Beuving”. Aanvang 20.00u, zaal open 19.15u. Entree € 17,00. Reservering is reeds mogelijk via info@onspakhuussilvolde.nl of mobiel 06 36172919. Zie ook www.onspakhuussilvolde.nl.


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com