Azora – woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburg

lowerimg1

Azora is een organisatie die middenin de moderne samenleving staat. Op het moment dat u zich niet meer helemaal zelf kunt redden, door een handicap, ziekte of simpelweg doordat de jaren gaan tellen, staan wij voor u klaar.

U wilt het liefst zo gewoon en zelfstandig mogelijk blijven leven. Het heft in eigen handen houden, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Daar werken wij graag aan mee. Dat doen we door altijd en overal toegankelijke diensten aan te bieden op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Dichtbij huis en eenvoudig te bereiken. Voor de zorg of verpleging van Azora heeft u een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

Azora werkt vanuit acht zorg- en verpleegcentra en biedt daarnaast ook thuiszorg aan. In onze zorg- en verpleegcentra bent u verzekerd van de juiste behandeling, verpleging en verzorging, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit kunnen we waarmaken doordat we beschikken over een uitgebreid palet van behandelmogelijkheden en diensten.

Schuylenburgh – Silvolde

In een prachtige, parkachtige omgeving vindt u woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburg, dat voldoet aan de actuele eisen die gesteld worden aan wooncomfort voor ouderen. Een woonplek, waar alle dienstverlening en zorg die nodig is bij het ouder worden, dichtbij beschikbaar is; zelfstandig wonen met service & zorg, verzorgd wonen en kleinschalig wonen voor dementerenden.

Drie gebouwen vormen een aantrekkelijke en veilige woonomgeving met ruime service op het terrein van zorg- en dienstverlening en veel privacy.

ontmoetingsplek

In woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburg wordt naar behoefte zorg, begeleiding of huishoudelijke hulp geboden. De bewoners bepalen zelf welke keuzes zij maken met betrekking tot welzijn en zorg.

Het Grand Café Tobenbroek is elke dag geopend. Hier bent u welkom voor koffie of thee en u kunt à la carte eten. Gebruikt u uw maaltijd liever in uw appartement? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Wilt u meer weten over De Schuylenburgh? Klik dan hier om meer informatie aan te vragen.

 


De Schuylenburgh
Laan van Schuylenburch 10
7064 AL  SILVOLDE
Tel (0315) 39 69 99
Fax (0315) 39 69 98
info-schuylenburgh@azora.nl

 

Cijfers & feiten

  • Werkveld: woon-/zorgpark
  • Zorgappartementen: 30
  • Kleinschalig Wonen: 30
  • Levensloopbestendige appartementen voor ouderen: 89 (verhuur Wonion)
  • Medewerkers: 90

S: www.azora.nl


Dit bericht is geplaatst in Organisaties, zorg-welzijn, zorg-welzijn met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com