Aankondiging Kunstroute 2016

lowerimg1

Nieuw, inspirerend en uitdagend wordt de Kunstroute 2016. De opvolger van de ‘Open Atelierroute’ oude stijl. Hiermee gaat de route zijn 10e editie in maar ook het eerste jaar nieuwe stijl.

Kunstroute weekenden 23-24 april en 30 april-1 mei a.s.

Kunstige samenwerking tussen de Stichting Kunstuitleen  en ouderenzorg Azora. Kunst verbindt niet alleen maar zet ook aan tot nadenken en interpretatie. Kunst maakt ook gelukkig en geeft kleur aan het leven. Azora stapt in de Kunstroute  waar kunstenaars zonder atelier kunnen exposeren. Bezoekers aan de kunstroute kopen voor € 2,50 p.p. een kunstroutekaart.

Fiets mee voor het goede doel

Kunstroutekaart waar verkrijgbaar?

Deze routekaart is vanaf nu te koop voor € 2,50 bij alle VVV’s  in onze gemeente en de deelnemende huizen van Azora t.w.: Schuylenburgh Silvolde, Antonia Terborg, De Bettekamp Varsseveld en Debbeshoek Ulft.

Kies uw favoriete kunstenaar

Van de ingebrachte routegelden worden  4 of 8 kunstwerken aangekocht bij deelnemende kunstenaars. De kunstwerken worden daarna  geschonken aan de deelnemende huizen. Een bijzonder doel om ook deelnemers en zorg voor ouderen bij elkaar te brengen waarbij de kunst de rode draad vormt. Als deelnemer aan de route kunt u medebepalen bij welke deelnemende kunstenaars de kunstwerken worden gekocht. Maak u keus bekend op onze site www.kunstuitleenoudeijsselstreek.nl

De Kunstroute 2016 is mede mogelijk gemaakt door RaboBank Graafschap, Azora, Triumphus Marketing en Communicatie, Arendsen Staalbouw, Tuincentrum Steentjes, Vila Etiketten, ’t is Jouw Feestje Silvolde.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Organisaties, Toerisme nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com