100 jaar Silvolds Belang

lowerimg1

Geachte inwoner van Silvolde.

In 2019 bestaat Silvolds Belang 100 jaar en dat willen we vieren! Niet dat we vinden dat oud-worden per se een prestatie is. Tenslotte: als je maar lang genoeg wacht, word je het vanzelf.
Maar wachten is niet de core-business van Silvolds Belang. Luisteren, Signaleren en Aanpakken zijn woorden waar we ons eerder mee associëren en wanneer je als 100-jarige daarmee nog volop in het leven en midden in de samenleving staat, vinden we dat wel een feestje waard.
Een intiem feestje willen we geven. Silvolds Belang is er de vereniging niet naar om groots en meeslepend uit te pakken met grandioze en chique feesten. Daar hebben we het geld ook niet voor. Nee, een intiem feest willen we geven… voor heel Silvolde, en door heel Silvolde!
Onder de titel “Eeuwgenoten” wil Silvolds Belang op vrijdag 21 juni 2019 -midzomernacht!- een avond organiseren op ons nog-steeds-best-wel-nieuwe Presentatieplein onder de toren van de Mauritiuskerk. Daar zal zich een verrassend muzikaal/theatraal programma ontvouwen waarin talenten uit alle geledingen van de Silvoldse gemeenschap hun kunsten kunnen tonen. Als 100-jarige weet Silvolds Belang dat er in de aderen van ons dorp heel wat schone kunsten en bijzondere bekwaamheden stromen. Hoe mooi zou het zijn als we die allemaal op een sfeervolle avond zouden kunnen komen bekijken, beluisteren en beleven?
U bent zo’n talent! En u vragen we te overwegen om deel te nemen aan “Eeuwgenoten”
Om de avond niet te laten verworden tot een soort van Bonte Avond, waarin presentaties als los zand tussen je tenen gaan zitten, heeft Silvolds Belang aan schrijver, regisseur èn dorpsgenoot Theo Soontiëns gevraagd om voor deze avond een vorm te bedenken waardoor een mooie, gevarieerde opbouw van het programma ontstaat, maar alles ook meer is dan de som der delen. Veel meer.
Hoe gaat dat in zijn werk?
Met deze brief worden Silvoldse verenigingen, kunstenaars en talenten uitgenodigd om deel uit te maken van de “cast” van “Eeuwgenoten”. Op grond van de toezeggingen die we (graag voor 1 november 2018) ontvangen gaat Theo Soontiëns aan het werk en voor 31 december 2018 komt hij met een plan voor de opzet van de feestavond en het aandeel dat iedereen daarin zal hebben. In een gezamenlijk overleg met alle deelnemers wordt dat in januari 2019 uit de doeken gedaan en waar nodig bijgesteld. Zo weet elke vereniging, elke kunstenaar en elk talent wat er op 21 juni van haar of hem verwacht wordt. De bedoeling is dat dat alles zoveel mogelijk met gesloten beurzen gebeurt. Want de toegangsprijs van die avond willen we graag op € 0,00 houden! Van Silvolde voor Silvolde.
We kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van deze -met opzet- korte brief nog wel wat vragen heeft. Die kunt u subiet en zonder schroom stellen aan Theo Soontiëns (06-51707168 of info@het2ebedrijf.nl) Is het u allemaal duidelijk, dan willen we u vragen om bijgaand formulier helemaal in te vullen en op te sturen naar “Eeuwgenoten” t.a.v. Theo Soontiëns Patrijsplein 65 7064 EC Silvolde. U mag natuurlijk ook het digitale formulier invullen dat u op onze site (www.silvoldeonline.nl) kunt vinden.
Wij hopen spoedig iets van u te horen.
Hartelijke groet
comité Silvolds Belang 100 jaar
t.sprenkelder@silvoldsbelang.nl 0315-323948 of 06-2263198

Naam (verplicht)

Namens (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Reactie: neemt WelNietdeel aan “Eeuwgenoten”(verplicht)

Uitleg: Bij deelname, wat je graag zou willen laten zien)(verplicht)

[recaptcha]


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Home, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com